За нас

Основна цел на нашия екип от дизайнери, при създаването на интериорен проект за вашето жилище е постигане на хармония, комфорт и функционалност, съобразени с темперамента на неговите обитатели.
 • Ивета Попова
  Архитект
 • Радосвета Попова
  Архитект
 • Ванина Станчева
  Архитект
 • Мая Александрова
  Интериорен дизайнер

История

ATG Design е основана от арх. Радосвета Попова и нейния екип от професионалисти през 1996 г. Тя завършва „УАСГ“, София през 1979г. , дипломирайки се към катедра „Обществени сгради“. До 1992г. работи в "Машпроект", където участва в разработката на редица промишлени сгради, реализирани из цялата страна. По това време е и Главен архитект на корабостроителницата в гр. Бургас. След 1992г. се посвещава основно на проектирането на жилинщи сгради за частни клиенти в различни градове на България, като междувременно проектира четири банкови клона на бившата "Първа Частна Банка". През 1996г. банковия клон в Разлог става Банкова сграда на годината.

Арх. Ивета Попова завършва „УАСГ“, София през 2009г., дипломирайки се към катедра "Сградни Конструкции", където е и хоноруван преподавател от 2012г. През 2011г. завършва втора магистратура "Интериорен дизайн" в "IED - Instituto Europeo di Design", Милано. През 2011 работи в Милано за „Studio 12’’ и Франческа Кутини, стилист на списания „Anna“, “ Brava Casa“, „Casamica“, “Interni“, “Io donna“. Проектира жилищни, административни сгради и интериори, както в България, така и в чужбина.

Отличия

Награда на сп. Идеален дом в категория “ Частен интериор“ (2015г.)
Награда на сп. Идеален дом в категория “Специална селекция за малко жилище“ (2012 г.)
Банкова сграда на годината – гр. Разлог. Клон на Първа частна банка (1996 г.)

Клиентите за нас