Design Lab. – първата дизайн “лаборатория” в България!

Споделено пространство за подбрани професионалисти отваря врати на 15 Март 2018

Design Lab. е мястото, където подбрани професионалисти – архитекти и дизайнери могат да работят и да общуват на едно място. Това е споделено пространство за развитие в творческа среда и обмен на идеи.

Design Lab. предлага комфортни работни места и лабораторен принцип на работа. Всеки резидент с помощта на материалната база може да сравнява, експериментира и да избира най-подходящите материали за създаването на своите проекти.

Освен функционално пространство с всичко необходимо, Design Lab. има обособени няколко зони за срещи с партньори и клиенти, както и зали за обучение и събития.

Резидентите имат възможност да работят по съвместни проекти, конкурси и да стават част от арт събития. Бъдещите по-амбициозни проекти на Design Lab. включват обединяване на професионалисти около избрани обществени каузи като една от тях е реставриране на детското кардиологично отделение.

Зад иновативната идеи стоят арх. Ивета Попова и арх. Ели Левтерова, като основатели на “лабораторията” те споделят, че “основната мисия на Design Lab. е да обединява, вдъхновява и създава необходимите условия за ползотворната работа на истински професионалисти!”.

Design Lab. се намира на бул. Климент Охридски №150, в сградата на ATG Design.

Оставете коментар